Kontakt Draken Team Karup

Opdateret d. 06-Oct-2019

   
John Andersen

Formand DTK.

John Andersen
Tel: 8666 1009

E-mail til (Fmd.)

J rgen Jensen

Kasserer

Jørgen Jensen
 

E-mail til Kasserer

   
Bent Skytte

Materielansvarlig og
Travel Manager

Michael Van Der Sterren
 

E-mail til Materielansvarlig

Webmaster 

Mogens Bruun

E-mail til Webmaster 

 
 

 

 
  • Draken Team Karup (DTK) er en forening for mennesker med interesse for fly, specielt Flyvevåbnets pensionerede Draken fly.
  • Vi passer i dag på tre fly: A-009, der har fløjet ved Eskadrille 725, den tosædede AT-158, der har fløjet ved samme eskadrille samt har fløjet på civilt register som OY-SKA og endelig AR-113 som havde sin operative karriere ved Eskadrille 729.
  • Flyene tilhører Flyvevåbnets Historiske Samling (FLYHIS) men passes, efterses og repareres af medlemmerne af DTK. Nogle af os der har en militær baggrund, mødes hver onsdag for at lave nye projekter, mens vores civile medlemmer inviteres til at deltage i diverse arrangementer hen over året.

    Du behøver ikke at have forudgående erfaringer med at arbejde på fly, for at deltage i pasningen af vores tre Draken, du vil blive guidet igennem de forskellige procedurer af erfarne teknikere.

  • Hvis du har interesse for fly, så meld dig ind i Draken Team Karup og få en mulighed for at opleve jagerfly på allernærmeste hold.
  • Bliv Medlem af Draken Team Karup og vær med til at bevare A-009, AT-158 og AR-113 for eftertiden. Vi kan sagtens bruge flere hænder til vedligeholdelse af flyene.

    Kontingentet er pt. 200 Kr. om året-