Nyt fra Shelter 152

Opdateret d. 06-Oct-2019

Så blev det tid til forårsklargøring 2013.

 

Så blev det tid til forårsklargøring, her kan du læse om hvordan det gik.

Lørdag den 4. maj afholdt Draken Team Karup den årlige Forårsklargøring. 
For en gangs skyld havde vi et rigtigt godt vejr til begivenheden. 
Godt vejr virker jo altid som en saltvandsindsprøjtning på energien og det kunne ses på det færdige resultat. Selvom vi alt i alt kun var 12 personer tilstede, og på trods af, at 3 af de fremmødte var førstegangs deltagere, lykkedes det faktisk at nå næsten i mål med det opstillede program. 
Begge fly blev jacket op og der blev kørt med understel. Hydraulikken på AR-113 blev samlet i den ene side af Peter Madsen og Svend Bitsch. 
Den anden side må vente indtil Peter er klar igen, han forlod shelteren i utide, han skulle hjem og fejre sin 35 års fødselsdag, så han fik et stort tillykke med på vejen samt et løfte om, at der ikke var andre der begyndte at pille ved det han måtte forlade, så Peter – arbejdet venter på dig. 
Flyene blev til sidst tørret over med klude fugtet med Hydvæske, så nu står de meget præsentable og venter på sommerens forhåbentligt mange besøgende i vores shelter. Ud på eftermiddagen fik vi uventet besøg, flyvestationens repræsentant i bestyrelsen OBLT O. S. Nielsen, i daglig tale O.S. dukkede pludseligt op for at hilse på og få en lille snak. 
Det er altid hyggeligt når vi får gæster der interesserer sig for det vi går og hygger os med.  Dagen fik et lettere dramatisk indslag, idet Michael Fogh stødte hovedet ind i bagkanten af en balk, dette resulterede i et mindre blodbad fra et sår i hovedbunden. Michael blev tilbudt alle former for hjælp, men mente dog selv, at skaden bare skulle arbejdes væk.
Ud over arbejdet på flyene, er vores lille traktor som vi bruger til at flytte rundt på fly og jordmateriel, blevet malet og frisket gevaldig op.

 

John Andersen
Formand

 

Michael van der Sterren
Materielansvarlig