Nyt fra Shelter 152

Opdateret d. 06-Oct-2019

Så blev det tid til forårsklargøring 2013.

 

Mange af årets aktiviteter er nu overstået, og det er tid til et lille tilbageblik over de ting der er sket i Shelter 152 siden sidst.

Der er ikke blevet lavet meget på flyene i sommerens løb, de eneste opgaver der er blevet løst er at Hydraulikken på AR-113 er blevet samlet færdig, denne opgave løste Peter Madsen som til daglig er flymekaniker på Fennec helikopteren på fornemste vis.

Vi har også fået justeret trykket på AT-158`s understels ben så flyet nu står ”lige” igen, dette fik vi hjælp til fra vore gode venner fra Helicopter Wing Karup` s Flyservice. Det skal også lige nævnes at det er Flyservice der sørger for at vi altid har nitrogen til rådighed og lige har doneret 60 liter hydraulikolie, mange tak for det. (nu mangler vi bare at finde en donor til noget startvæske ;o)

Andre opgaver der er blevet løst er montering af rotorblink på vor traktor og færdigmaling af denne, så den nu står flottere end da den forlod fabrikken for mange år siden. I den forbindelse skal bestyrelsen takke Alex Boldt for hjælpen med denne opgave.

Næste opgave i shelteren bliver en generel oprydning og en længe tiltrængt rengøring, dette vil blive annonceret i Draken Nyt.

Michael van der Sterren
Materielansvarlig