Nyt fra Shelter 152

Opdateret d. 06-Oct-2019

BilledeForårsklargøring


Forårsklargøring 2018.


Lørdag den 21. april mødte 18 af vores medlemmer op i Shelter 152 for at klargøre AR-113 og AT-158 til årets arrangementer.
Listen over opgaver blev gennemgået under kaffen og vi gik i gang med disse med sædvanlig stor entusiasme, begge fly skulle på donkrafte og have motioneret understel og rorflader, ligeledes skulle flyene vaskes, poleres og til sidst smøres ind i et tyndt lag olie.
Inden vi gik til frokost ved 12 tiden var arbejdet på AR-113 færdiggjort og AT-158 blev færdiggjort om eftermiddagen.
En anden af dagens opgaver var klargøring af vores 2 startvogne og vores traktor, på alle 3 var batterierne næsten flade men det lykkedes os at få liv i den ene startvogn og traktoren, den sidste startvogn skal have et nyt batteri da det ikke kunne modtage strøm.
Ligeledes blev vores nye trailer til cockpit sektionen færdiggjort og vi fik vejet kugletrykket på trækket og allerede om eftermiddagen kørte et par af vores medlemmer til Aulum for at stille op til en mandemesse der skulle løbe af stablen om søndagen den 22. april.
Igen en god dag i Draken Team Karup, det er altid en fornøjelse at se vores medlemmers entusiasme, gåpåmod og altid gode humør. Begge fly står nu i allerfineste stand og skal allerede torsdag den 26. april vises frem i forbindelse med arrangementet Forskningens Døgn på flyvestationen, denne dag skal de 300 studerende der er tilmeldt se AT-158 blive startet.

Michael van der Sterren
Materielansvarlig