Bogen  "Fotoflightens/Eskadrille 729 FR/PRs historie"

Opdateret d. 31-Jan-2016

 

Bogen "Fotoflightens/Eskadrille 729 FR/PRs historie" er nu sendt til trykkeriet. Officiel udgivelse den 07 jan 05 på FSNKAR ved en reception. Jeg aftaler nærmere med FTK/LIN og FSN. Program følger.
FSNKAR har påtaget sig at stå for salg af bogen. Tusind tak. Vi må atter udtrykke vores store taknemmelighed for FSNKAR støtte til vores projekt.

2.

Sponsorer til bogudgivelsen.
Endnu en sponsor "FONDEN HIMMERLAND" har meldt sig med kr. 7.500. Herudover har jeg bl.a. søgt "FLYVEVÅBNETS JUBILÆUMSFOND" om et bidrag og håber meget, at vores eget Flyvevåben vil støtte dette historiske værk. arbejder fortsat på at få løftet C-264 til Stavning med helo, men et par af de muligheder, vi arbejdede på viste sig desværre ikke realisable. Vi arbejder dog stadig energisk på det.

3.

C-264.
Smedene har været på tur i Sverige og besøge det svenske flymuseum. De havde en meget fin tur og var imponerede over museumsstandarden i Broderlandet. Spirit`en er tårnhøj!
Den gamle dame, C-264, er ved at være langt fremme i renoveringsprocessen. Alle de store hoveddele er nu færdige og ved at være klar til at blive samlet. Derefter skal motoren installeres. Man er gået i gang med at shine pylons op, og det er en overkommelig opgave. Derefter mangler kamera montage og lidt småting som korthylde, fingerkrog, tissetragt m.v.
Men, men...vi mangler stadig de to instrumenter: UHF channel display og Clock. Måske kan vi igen bede vores gode ven i USA, Uffe Pørtner, om at hjælpe? Jeg vil sende billeder og data til Uffe og håbe på, at han efter sin velykkede indsats med at skaffe pylons igen vil trække på sine gode forbindelser og hjælpe os. Hvornår vi er klar til bemaling er det endnu for tidligt at udtale sig om, men vi er langt fremme med arbejdet.
På onsdag holder vi så fri og holder smedenes julefrokost sammen med gode venner. Det glæder jeg mig til-det plejer at være meget hyggeligt..  

Venlig hilsen

DØN.