Thunderflash Status Report April 2005

Opdateret d. 31-Jan-2016

1.

C-264  er samlet og står på egne hjul, og der bliver nusset om hende for at gøre de sidste ting klar til bemaling.
Vi har haft DA´s maler nede og syne hende og komme med en vurdering af omfanget af arbejdet med at slibe, spartle, male og påføre decals mv. DA har jo lovet at donere selve bemalingen, men omfanget af især arbejdet med at spartle og slibe er langt større end vi havde forestillet os, og deadline 28 maj 05 nærmer sig nu med foruroligende hast.

Vi kan simpelt hen ikke nå det, hvis vi skal holde den meget høje standard, vi har holdt indtil nu – og det skal vi !!

Smedene nægter at gå på kompromis med kvaliteten, og jeg er 100% enig med dem. Vi var tæt på at måske at finde en løsning ved at anvende ekstern arbejdskraft, men det glippede.

Vi skal huske på, at smedene, som indtil nu har gjort et fremragende stykke arbejde, ikke skal løbe rundt og være stressede i denne sidste fase. Det fortjener de simpelthen  ikke.

De har haft det det sjovt indtil nu, og det skal de fortsat have, så vi har besluttet at glemme vores oprindelige deadline og gøre arbejdet færdigt -  professionelt og i god ro og orden.

Hvornår vi så kan have C-264 100% klar, er det endnu for tidligt at spå om, men det bliver nok en gang i løbet af efteråret.

Der bliver dog alligevel præsentation af C-264 til Reunion den 28 maj 05, og det bliver altså uden bemaling, men ellers klargjort på alle andre områder.

2.

Vi arbejder fortsat på at få løftet C-264 til Stavning med helo, men et par af de muligheder, vi arbejdede på viste sig desværre ikke realisable. Vi arbejder dog stadig energisk på det.

Er der mon nogen, der kan komme op med en brugbar idè ?

Hawk hilsen

DØN.

16. Apr 2005.

Opdateret d. 2.5.2005